U reserveert uw
Benny Brosse voor een
GRATIS veegbeurt

Benny Brosse
wordt geleverd en wij geven
GRATIS een demonstratie

U ziet het Resultaat:
een proper plein,
buiten en binnen

We tonen de MONTAGE
IN 2 MINUTEN
en U test
het gebruiksgemak

U bestelt uw
Benny Brosse

U reserveert uw
Benny Brosse voor een
GRATIS veegbeurt

Nieuws

Kraaknet en doeltreffend resultaat

Opgeruimd staat netjes. De waarden van Benny Brosse sluiten perfect aan bij deze boodschap. Wij garanderen altijd een kraaknet en doeltreffend resultaat! Onze borstels zijn het resultaat van gedegen onderzoek, en zijn gemaakt uit duurzame en slijtvaste materialen zodat u jarenlang kan genieten van een smetteloos terrein.

• Onze producten bestaan uit polypropyleen om zelfs het hardnekkigste puin op te vegen zonder te breken.
• U kunt de borstels eenvoudig bevestigen. Zo bent u gewapend in elke sector en voor elk terrein.

 

Sneeuwruimen was nog nooit zo makkelijk!

Koning Winter is weer in het land met stevige vriestemperaturen en ijzige landschappen als gevolg. De winterse weersomstandigheden kunnen echter nare gevolgen hebben voor uw bedrijfsterrein: van het versperren van de doorgang tot gevaarlijk gladde situaties.

Gelukkig biedt Benny Brosse de ideale oplossing voor elk probleem, in élk klimaat. Met onze borstels maakt u banen, opritten en terreinen moeiteloos sneeuwvrij. Daarnaast bestaat ons uitgebreid gamma ook uit borstels met verschillende afmetingen. Zo kunt u op een ongeëvenaarde manier zowel grote als kleine oppervlaktes efficiënt borstelen.

Sneeuwruimen was nog nooit zo makkelijk!

Maak komaf met winterproblemen en contacteer ons voor meer informatie.

Benny Brosse, klein en groot(s)

Benny Brosse voelt zich thuis op elk terrein. Heeft jouw bedrijf vooral grote, open oppervlaktes, of eerder smalle, kleine stroken? We hebben altijd de perfecte oplossing in huis!

 • De Benny Brosse PRO-borstel (1,20 meter breed) is compact maar krachtig. Onze lichtste versie telt 8 borstelrijen, en is door zijn formaat en handige opbergsteun makkelijk op te bergen.
 • De Benny Brosse PRO + is breder (1,80 meter) dan de basisversie, en telt ook 3 extra borstelrijen (in totaal 11).
 • De Benny Brosse EXCELLENT telt net zoals de PRO + 11 borstelrijen, maar laat je toe om een groter oppervlak te vegen (2,40 meter breed).
 • Wil je Benny Brosse vooral gebruiken om grote, open vlaktes te vegen? Kies dan voor onze grootste borstel, de Benny Brosse MASTER (3 meter breed).

Ontdek hier alle afmetingen en mogelijkheden in detail.

Herfst- en winterweer, Benny Brosse staat paraat

De warme nazomer zorgde ervoor dat veel bomen nog hun bladeren moeten verliezen. Nu we in volle herfstperiode komen, zal dat ongetwijfeld snel gebeuren. De slechte weersomstandigheden vormen uw terreinen dan om tot een landschap vol dode bladeren. Met Benny Brosse ruimt u alles probleemloos op en maakt u uw opritten, banen en paden vlot vrij. Zo kunt u meteen weer snel en efficiënt aan het werk.

Ook winterse neerslag vormt geen probleem voor Benny Brosse. Met ons uitgebreid gamma aan Benny Brosse-borstels maakt u uw terreinen snel sneeuwvrij!

Wilt u ook met een gerust hart de herfst en winter tegemoet? Probeer Benny Brosse dan vrijbijvend uit en vraag hier uw gratis veegbeurt aan!

Benny Brosse, thuis in elke sector

Benny Brosse is meer dan enkel maar een veegborstel. De sterke borstelstrips waarmee u tal van verschillende materialen kunt opvegen maken Benny Brosse geschikt voor elke sector!

 • Recyclage. Recyclagebedrijven verwerken heel wat diverse materialen. Benny Brosse is de perfecte oplossing om het binnenplein proper en veilig te houden!
   
 • Bouwsector. Op elke bouwwerf wordt continu materiaal aangevoerd. Reken op Benny Brosse om het overzicht te bewaren op uw werkterrein en alle puin uit de weg te ruimen.
   
 • Agro en tuinbouw. In agrarische en tuinbouwbedrijven moet de kwaliteit van de gewassen gegarandeerd blijven. Daarom schiet Benny Brosse te hulp om uw gronden en terreinen vrij te maken van overbodig zand, aarde en modder.
   
 • Logistiek. Benny Brosse is niet enkel gebruiksvriendelijk, maar ook flexibel. Door de verschillende formaten van de borstels kunnen niet enkel pleinen en terreinen schoongeveegd worden, maar ook minder evidente werkplaatsen zoals een scheepsdek of een graanschuur.

Benny Brosse houdt het proper!

Benny Brosse houdt het graag proper, ook binnen op kantoor. Daarom verwent Benny Brosse haar klanten met leuke vloermatten.

U bent nog geen klant? Contacteer ons en reserveer uw demo, Benny Brosse komt graag bij u langs voor een vrijblijvende test met onze veegkampioen!

Welkom op de website van Benny Brosse!

Als absolute veegkampioen zorgt Benny Brosse ervoor dat uw werkterrein er verzorgd bij ligt. Na uitgebreid onderzoek creëerden we een veegoplossing die alle pleinen vanaf 50 m² zowel binnen als buiten zo efficiënt mogelijk reinigt. Wij bieden een uitgebreid gamma aan Benny Brosse-borstels aan: een specifiek formaat voor elke terreinoppervlakte.

Service staat bij ons centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten Benny Brosse eerst kunnen testen. Reserveer nu uw Benny Brosse-demonstratie. Wij komen bij u langs om uw terrein schoon te maken!

U zult ongetwijfeld verrast zijn door het resultaat. Benny Brosse biedt u de beste veegoplossing, ook op de moeilijkste terreinen.

Tot binnenkort!

Benoit Quatannens
Zaakvoerder