U reserveert uw
Benny Brosse voor een
GRATIS veegbeurt

Benny Brosse
wordt geleverd en wij geven
GRATIS een demonstratie

U ziet het Resultaat:
een proper plein,
buiten en binnen

We tonen de MONTAGE
IN 2 MINUTEN
en U test
het gebruiksgemak

U bestelt uw
Benny Brosse

U reserveert uw
Benny Brosse voor een
GRATIS veegbeurt

Benny Brosse

Over Benny Brosse

Als absolute veegkampioen zorgt Benny Brosse ervoor dat uw werkterrein er verzorgd bijligt. Na uitgebreid onderzoek creëerden we een veegoplossing die alle pleinen vanaf 50 m² zowel binnen als buiten zo efficiënt mogelijk reinigt. Wij bieden een uitgebreid gamma aan Benny Brosse-borstels aan: een specifiek formaat voor elke terreinoppervlakte.

Service staat bij ons centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten Benny Brosse eerst kunnen testen. Reserveer nu uw Benny Brosse-demonstratie. Wij komen bij u langs om uw terrein schoon te maken!

U zult ongetwijfeld verrast zijn door het resultaat. Benny Brosse biedt u de beste veegoplossing, ook op de moeilijkste terreinen.

Research en development

De borstels van Benny Brosse zijn ontwikkeld na grondig onderzoek over de meest duurzame en slijtvaste materialen. De borstelstrips bestaan uit polypropyleen waardoor ze zowat alles – van water en sneeuw tot zwaar puin – kunnen opvegen zonder dat ze buigen, breken of verslijten.

De borstelstrips kunnen moeiteloos en snel aan de gegalvaniseerde kap bevestigd worden die heel robuust is en daardoor in verschillende sectoren gebruikt kan worden. Benny Brosse is ontworpen voor Bobcats, JCB-machines, tractoren, heftrucks… met een hefvork. De kap is ook verkrijgbaar met een driepuntopname (A-frame) voor tractoren.

Wilt u meer weten over Benny Brosse? Ontdek alles hieronder!

 

Reserveer nu uw gratis
Benny Brosse!

Meer info

Ontdek onze
producten

Producten

Wenst u meer info
en een offerte?

Contacteer ons

Wij maken gebruik van cookies

De website van Benny Brosse maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.